Vásárlói visszajelzések

Nagyon jó a receptgyűjtemény! Mióta megvettem, csak abból főzök és működik! Bár korábban felfedeztem volna! Az ételek is megfizethetőek. Végig nyomtam a 2 hónapos diétát edzéssel és röpke 20 kg lement. A számok magukért beszélnek.
Köszönöm! Ez nagy segítség.

Tamás

Nagyon megtetszett az étrend. Rengeteg kedvenc ételem lett, ami előtte nem igazán volt. Egészséges, laktató, tápanyagdús. Sikerült 14 kg-tól megszabadulni. Mindezt úgy, hogy változatosan étkeztem.
A továbbiakban is igénybe veszem az endietam.hu-t.

Ádám

Szeretném megköszönni, hogy összeállítottátok ezt az étrendet! A receptek jók és változatosak. A variálhatóság miatt kényelmes, aminek kifejezetten örülök. Valamennyi melóval és egy kis odafigyeléssel, kb. 10% akaraterővel, tökéletesen fenntartható.
Ez a diéta teljesen hülyebiztos. Aki követi, 100%, hogy eredményeket fog elérni.
110 kg voltam és 8 hét alatt 7 kg ment le. A változást a külvilág is jelezte, de itt nem áll meg a dolog, mert szeretném folytatni életvitel szerűen.

Balázs

Az általatok összeállított étrenddel drasztikusan tudtam csökkenteni a testzsíromat, minimális izomvesztéssel. 84 kg-ról 75 kg-ra mentem le.
Nagyon sok dicséretet kaptam neves testépítőktől is, hála nektek. Az emésztésem is helyreállt. Nagyon régóta savasodással küszködtem, ami az étrend segítségével megszűnt.

Patrik