Gyakori kérdések

Hogyan működik az endietam.hu?

Ha szeretnél egy személyre szabott dietát, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni a feltett kérdésekre, amik a diétával elérni kívant céljaidra, valamint súlyodra, aktivitási szintedre es egyéb paramétereidre vonatkoznak. Ezek utan lehetőséged nyílik megvásárolni az általunk személyre szabott dietát, amit a megadott e-mail címre küldünk a fizetés beérkezése után. Az e-mail címedre elküldjük a 8 hetes étrended, ami tartalmazza a célodnak és adottságaidnak megfelelő recepteket, pontos összetevőkkel, mennyiségekkel és elkészítési útmutatóval. Ezek után neked semmi más dolgod nincs, csak követni a változatos ételekből összeállított tervet.

Mennyi idő alatt kapom meg az étrendem?

A személyre szabott diétát a fizetés beérkezese után, azonnal kiküldjük a vásárláskor megadott e-mail címre.

Milyen formában kapom meg az étrendem?

Egy egyedi linket küldünk neked, amit megnyitva láthatod a legfontosabb tanácsokat és a teljes, 8 hetes, személyre szabott étrended. Továbbá letöltheted PDF formátumban is.

Kell tudnom főzni?

Nem hátrány, ha jártas vagy a konyhában, de nem kell nagy rutinnal rendelkezned az étrendben szereplő ételek elkészítéséhez. Az általunk összeállított diétákban szereplő összes étel egyszerűen elkeszíthető mindenki számára. Ezt segíti az összes recepthez mellékelt elkészítesi útmutató, amely lépésről lépésre végigvezet az étel elkeszítésének folyamatán.

Mennyi időt kell főzessel/sütéssel töltenem?

A diétádban minden egyes napot úgy tervezünk meg, hogy:
  • legyen 2 egyszerű étel, ami 5-10 perc alatt elkészíthető,
  • plusz 1 főétel, ami átlagosan 30 perc alatt elkészíthető.

Mi van ha nem szeretem az aznapi ételt?

Mivel a dietában szereplő receptek alapanyagainak mennyisége személyre szabott, így akár az egyes napokat felcserélheted egymással. Sőt, ha adott nap csak az egyik ételt szeretnéd lecserélni, akkor megteheted egy másik nap, azonos kategóriájú fogására. Így a változatos recepteken felül még több rugalmasságot biztosít számodra az étrended.

További kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot: info@endietam.hu