Főoldal Blog Mindenkinek jó lehet egy online személyre szabott étrend?

Mindenkinek jó lehet egy online személyre szabott étrend?

Erről a címről a többség arra következtethetne, hogy a válaszunk „Természetesen!”, mivel így több emberhez tudunk eljutni és ezáltal nagyobb bevételre szert tenni. DE!

A válaszunk az, hogy NEM. Nem mindenkinek ajánljuk ezeket az étrendeket. Igen, az általunk összeállított étrendet sem.

Amikor az endietam.hu még csak a fejünkben, ötlet magvak formájában volt jelen, valami olyasmit próbáltunk létrehozni, amiben hosszú évek tapasztalatait, szakmai kompetenciáját, és nem utolsó sorban társadalmi szerepvállalást egyaránt ötvözni tudjuk.

Ez utóbbiból következik, hogy az általunk összeállított étrendek elsősorban azokat az életmódváltókat és kezdő diétázókat segítik, akik:

  • túlsúllyal küzdenek és fogyni szeretnének, egyszerű receptek és ételek segítségével
  • nem tudják, hogyan kezdjenek bele egy diétába
  • kész, egyszerű megoldást szeretnének kalória számolgatás nélkül (célnak, életvitelnek és adottságoknak megfelelően)

Az utóbbi években egyre több a túlsúlyos, és ebből valamilyen egészségügyi problémával küszködő ember. Sajnos szintén vannak olyanok, akik egyes felkapott divat diétákat promótálnak, amik javarészt nem egészségesek, másfelől semmilyen, vagy ideiglenes megoldásként szolgálnak. Ez nem a mi megközelítésünk. Nálunk nincsenek csodák és ígéretek, csupán logika és következetesség.

Habár az általunk tervezett étrendek nem hivatottak egyes betegségek kezelésére, ugyanakkor a megfelelő étrend minőségi változást okozhat bárki életében hosszútávon. Ezt bizonyítja a megannyi pozitív visszajelzés az eddigi vásárlóinktól és az általuk leadott kilók.

Mennyire személyre szabott az endietam.hu étrendje?

A tervezéskor lehetőség van a saját kalóriaszükséglet megadására, valamint az általunk javasolt kalóriaszükséglet kiválasztására. Ez utóbbit pár kérdés alapján könnyen ki tudjuk deríteni. Arra is gondoltunk, hogy ahány ember, annyi ízlés, így az étrendet úgy tervezzük, hogy az egyes ételek kicserélhetőek más ételekre az étrendben, anélkül, hogy változna a napi kalóriabevitel. Így nem csak változatos, de rugalmas is a diéta.

endietam.hu - kalóriaszükséglet kalkuláció

Ezen felül, mi, az endietam.hu-nál úgy gondoljuk, hogy a sikeres fogyás és diéta nem csak az étkezési szokások változtatásának köszönhető, hanem a támogató közegnek is. Ezért igyekszünk segíteni mi, valamint a közösség tagjai, minden egyes életmódváltónak az exkluzív Facebook csoportunkban.

Reméljük, hogy ezzel a pár sorral segítettünk eldönteni, hogy az endietam.hu étrendje számodra megfelelő-e vagy nem. Ha úgy döntesz, hogy szeretnél a változás útjára lépni, akkor azt ide kattintva megteheted.